Mikäeli haluat lähettää meille tarjouspyynnön sähköpostilla puuportaista niin on hyvä huomioida muutama seikka.

– Lähetä pohjakuvat kohteestasi: 1 krs ja 2 krs. (sanerauskohteessa voit myös lähettää itsepiirrettyjä kuvia / valokuvia)

– Pohjakuvissa tulisi ilmetä kerroskorkeus. (alakerran valmiista lattian pinnastam yläkerran valmiiseen lattian pintaan, tarjousvaiheessa muutamien millien heitoilla ei ole väliä)

– Kerroskaiteen määrä tulisi myös ilmetä kuvissa

– Kaidemalli

– Materiaali tietoa: Mitä puulajia haluat askelmien / käsijohteiden olevan: mänty, koivu, tammi tai saarni.

– Askelmien käsittely / väri: (Lakattu, valkolakattu, öljytty, maalattu tai petsattu) tarkemmat sävyt esillä myymälässä.

– Haluatko askelmiin: liukuesteurituksen, liukuestekumin (värit: valkoinen, harmaa, ruskea, musta) tai alumiinisen liukuestelistan.

– Avoporras vai umpiporras, avoportaassa askelmaan tulee ns. lapsiturvalista jotta saadaan täytettyä rakentamismääräykset (askelmien väli ei saa ylittää 100mm). umpiportaassa, askelmiin tulee umpinainen ns. taustalevy jolla saadaan askelmat umpeen. Umpiaskelmat tehdään yleinsä, silloin kun portaan alla on esimerkiksi: Vaatehuone / komero.

– Lapsiportteja (kpl määrä)

– Toimitusaika

– Asennuksen kanssa tai ilman.

– Yhteystiedot

 

Pyrimme laskemaan tarjouksen aina mahdollisimman pian ja olemaan yhteydessä asiakkaaseen. Soitamme tarvittaessa lisätietoa tarjouksentekovaiheessa.

Voit lähettää tarjouspyynnön osoitteeseen: asiakaspalvelu@oulunporrastalo.fi

Mikäeli tarjous johtaa kauppoihin, niin käymme aina itse mittaamassa kaikki kohteet Oulunalueella, täten mittavastuu jää meille, toimittaa paikkaansa sopivat portaat. Ennen kuin portaat laitetaan tuotantoon niin asiakkaalla hyväksytetään portaan 3D kuva.

Westwoodin eri vaihtoehtoja: