Portaiden ja kaiteiden komeutta

– Grado-teräsportaat tältä vuosituhannelta

 

Grado Design Oy:n portaat valmistetaan Pirkkalassa, nykyaikasilla koneilla ja tiukilla laatuvaatimuksilla. Näin saadaan teräsporrasmarkkinoiden kauneimmat ja laadukkaimman portaat.

Teräsrunkoiset, ilmavat ja kevyen näköiset portaat ovat tätä päivää. Yleensä portaat ja kaiteet ovat asunnossa keskeisillä paikoilla – siis aina näkyvissä.

Mieti miltä ne näyttävät vuosien saatossa ja minkälaisia portaita haluat katsella vuodesta toiseen. Jo se yksinään on hyvä syy panostaa portaisiin. Myös äänettömyys, turvallisuus ja valoisuus ovat tärkeitä mietittäviä asioita portaiden hankkimisen yhteydessä. Grado-teräsportaissa on otettu huomioon kaikki edellä mainitut asiat.

Meiltä Oulun Porrastalosta saat ammattitaidolla suunnitellut, tehdyt ja asennetut teräsrunkoiset portaat, jotka ovat huolettomat ja kauniit vuosikymmeniä.

Tarvittaessa käymme paikanpäällä ottamassa mitat ja teemme tarjouksen teidän valitsemillanne vaihtoehdoilla. Meille tärkeää on, että saatte parhaan mahdollisen palvelun sekä hyvän ja toimivan kokonaisuuden.

Grado portaan rungot ovat aina pulverimaalattuja. Rungot saat kaikilla RAL väreillä. Askelmina käytetään massiivipuuta: Koivua, Tammea tai Saarnea. Askelmat ja käsijohteet on myös mahdollista sävyttää muuhun sisustukseen sopivaksi.

Tervetuloa myymäläämme, meiltä löydät Gradon hienon esittelyportaan, jossa on kaikki kaidemallit esillä. Pohjakuvilla saamme laskettua tarjouksen kohteestanne.

Ennen portaan tuotantovaihetta piirrämme aina 3D suunitelmat kohteesta, se auttaa hahmoittamaan portaat todellisessa ympäristössä. Tässä vaiheessa käydään vielä yhdessä asiakkaan kanssa kuvat läpi. Näin saamme parhaan mahdollisen lopputuloksen.

Meiltä saat myös ammattitaitoisen asennuspalvelun, se takaa onnistuneen, turvallisen ja laadukkaan kokonaisuuden, sekä kotisi kauneimman kalusteen.

Tutustu Gradon kuuteen upeaan malliin ja kysy meiltä lisää niin palvelemme mielellämme.                                                                                                                                                                  

Lasikaiteet

 

KIDE-portaat

KIDE-portaat

LUMO-portaat

LUMO-portaat

KAITA-portaat

KAITA-portaat

Grado LEIJU

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pinnakaiteet

 

kannel

KANNEL.portaat

loft

LOFT-portaat

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Malliporras myymälässämme