Alumiinirunkoinen Steelpro on tyylikäs ja ilmava täyslasikaideporras

SP200 on steelpro:n oma alumiinista profiilitekniikalla toteutettu porrasjärjestelmä. Suurin osa tuotteesta on valmistettu alumiinista pursottamalla, tästä johtuen ovat portaan osat asentaessa helposti käsiteltäviä ja kevyitä. Profiili tekniikka takaa osien korkean laadun, liitossaumojen siisteyden ja asennuksen helppouden.

Steelpro-portaat

SP200 porrasjärjestelmällä voidaan rakentaa suoria, L- ja U- mallisia portaita. tämä Porrasmalli ei sovellu ns. ”viuhkamaisiin” askelmiin, vaan vaatii aina käännöksessä lepotason.

Lepotasanteet L- ja U-mallisiin ratkaisuihin valmistetaan myös alumiinista, näin saadaan yhtenäinen kokonaisuus.

Kaikki Steelpro:n alumiiniprofiilit ovat varastossa luonnonväriin adonisoituina. Maalaustekniikkana on parhaiten alumiinille sopiva jauhemaalaus. Portaiden värimaailma on laaja, rajana on vain mielikuvitus ja RAL K1 Classic –sävykartta.

Yksi Steelpro:n suurimpia etuja on sen muokattavuus ajatellen askelmia. Askelmaprofiilin ollessa kuppimainen, voi siihen istuttaa minkä tahansa pinnoitusmateriaalin. Kuten esim sama parketti kuin lattiassa, laatta, laminaatti tai vaikkapa matto.

Jos portaista tehdään ns. umpiportaat, eli askelmien välit laitetaan umpeen, niin sekin on mahdollista. Portaat voi myös asentaa ulkotiloihin, silloin yleensä valetaan askelmakuppi täyteen, eikä porras sisällä ruostumattomia komponentteja.

SP200- järjestelmä käyttää vain pystytolpatonta täyslasikaidetta. Lasi tarjoaa loistavat mahdollisuudet portaiden yksilöimiseksi. Laseihin voidaan hiekkapuhaltaa, etsata tai digiprintata kuvioita tai muotoja, sekä vaikka sävyttää lasit kokonaan.

Myös erilaisilla käsijohteilla saadaan viimeisteltyä kaunis lopputulos portaisiin. Askelmapinnoitteen ollessa tammea on looginen ratkaisu käsijohdevalinnoissa pyöreä tammikäsijohde lasin päällä tai sen sivulla kiinnitettynä käsijohdekoukuilla.. Käsijohdevalikoimasta löytyy mm. tammea, alumiinia ja ruostumatonta terästä.

Steelpro-porras

Kaiteet

Täyslasikaideprofiilit soveltuvat mitä moninaisimpiin käyttötarkoituksiin. Niitä voi käyttää sekä taso- että porraskaiteina niin julkisiin kuin yksityisiin tiloihin. Profiileja voi jopa käyttää työmaa- aikaisina kaiteina käyttämällä vaneria lasin tilalla.

Laseina käytämme karkaistua lasia: Yksityistiloissa 6+6mm ja julkisissa tiloissa 8+8mm. Lasien paksuuden ansiosta kaiteista tulee erittäin jäykkä ja kestävä. Myös kaarevat lasikaiteet ovat mahdollisia koska profiilia voi myös taivuttaa (minimi säde 1500mm)

Me Oulun Porrastalolla myös asennamme ja myymme kaikki STEELPRO:n tuotteet.

Steelpro

1

2

3

4

Steelpro

9

11